Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 bulvės
200 g raugintų kopūstų
60 g šparaginių pupelių
100 g žiedinių kopūstų
Druskos, pipirų pagal skonį
1-1,5 l vandens


Gaminimas:
Vandenį užviriname.
Į verdantį vandenį sudedame kopūstus, supjaustytas bulves, šparagines pupeles, žiedinius kopūstus.
Verdame apie 15 min. Įmaišome prieskonių ir verdame dar iki 5 min.
Bulves galima virti su lupena atskirai ir patiekti prie sriubos.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai