Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g kiaulienos šonkaulių
2 rauginti burokėliai
100 g prieskoninių daržovių
0,5 stiklinės grietinės
2 šaukštai sviesto arba margarino
1 šaukštas miltų
1 lauro lapelis (Lauro lapas)
keli kvapniųjų pipirų žirneliai (Kvapieji pipirai)
druskos

Gaminimas:
Prieskonines daržoves nuvalyti, supjaustyti ir trumpai pakepinti svieste (1 šaukštas).
Šonkaulius įdėti į 3 l šalto vandens.
Kai užvirs, sumažinti ugnį ir sudėti pakepintas prieskonines daržoves, įmesti lauro lapelį ir kvapniuosius pipirus, išvirti.
Minkštą mėsą išimti, nuovirą perkošti.
Raugintus burokėlius stambiai sutarkuoti, ištroškinti 2 stiklinėse nuoviro.
Supilti į likusį nuovirą.
Iš miltų ir sviesto paruošti uždarą, supilti į barščius.
Patiekiant pagardinti grietine.
Atskirai patiekti išvirtas bulves ir supjaustytus šonkaulius.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai