Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kranto g., Veliuonos mstl., Jurbarko r. sav.,
Muziejaus g., Veliuonos mstl., Jurbarko r. sav.,
Nemuno g., Veliuonos mstl., Jurbarko r. sav.,
P. Cvirkos g., Veliuonos mstl., Jurbarko r. sav.,
Parko g., Veliuonos mstl., Jurbarko r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,5 stiklinės raudonųjų pupelių 2 l. vandens, 1 svogūnas 50 g nuvalytų graikinių riešutų 0,5 šaukšto miltų 2 šaukštai sviesto maltos raudonosios aitriosios paprikos druskos,
petražolių lapelių
Gaminimas: Pupeles nuplauname, suberiame į puodą, užpilame šaltu vandeniu, įberiame druskos, uždengiame ir užverdame. Nugriebiame putas ir verdame 1 - 1,5 val. ant silpnos ugnies. Svogūną nulupame, smulkiai supjaustome, pakepiname svieste, suberiame miltus, maltą
aitriąją papriką ir dar truputį pakepiname. Supilame į sriubą, suberiame sutrintus arba sumaltus graikinius riešutus, pasūdome ir verdame 15 - 20min. Tiekdami į stalą, įberiame susmulkintų petražolių lapelių.
|
|
|
|
|