Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g konservuotų raudonųjų pupelių
200 g virtų burokėlių
200 g raudongūžių kopūstų (Raudongūžis kopūstas)
4 šaukštai aliejaus
1 šaukštelis maltų kmynų
2-4 salotų lapai
1 raudonas ropinis svogūnas
1 citrinos sultys
druska
pipirai

Gaminimas:
Į dubenėlį suberiame pupeles, kubeliais supjaustytus burokėlius, šiaudeliais supjaustytus kopūstus, pabarstome maltais kmynais, susmulkintais svogūnais, druska, pipirais, užpilame citrinos sultimis ir išmaišome.
Lėkštę išklojame salotų lapais, ant jų sudedame salotas ir užpilame aliejumi.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
250 g konservuotų pupelių
250 g konservuotų grybų
1 paprika
1 pomidoras
1 raudonasis svogūnas
1 saujelė kalendros
1 skiltelė česnako
2-4 šaukštai alyvuogių aliejaus


Gaminimas:
Papriką ir pomidorą supjaustykite kubeliais. Plonais griežinėliais supjaustykite svogūną.
Susmulkinkite kalendrą.
Jei konservuoti grybai nesupjaustyti, supjaustykite ir grybus.
Česnaką labai smulkiai sukapokite.
Belieka viską sumaišyti. :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai