Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
makita,
hhr,
motinos zemes skulpeura,
zalia skulptura,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lelijų g., Gervėnų k., Šiaulių r. sav.,
Miško g., Gervėnų k., Šiaulių r. sav.,
Paprūdžio g., Gervėnų k., Šiaulių r. sav.,
Pienių g., Gervėnų k., Šiaulių r. sav.,
Pinavijų g., Gervėnų k., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g šaltai rūkytos šoninės, svogūnas, saulėgražų aliejaus, miltų, pakelis šaldytos sluoksniuotos tešlos, žiupsnelis pipirų, šaukštas tarkuoto sūrio, šaukštas
grietinėlės, kiaušinio trynys.
Gaminimas: Sluoksniuotą tešlą atšildyti. Nuluptą svogūną supjaustyti kubeliais. Smulkintą rūkytą šoninę ir svogūnus kepinti aliejuje, kol svogūnai pagels, ataušinti ir įmaišyti žiupsnelį pipirų, tarkuoto sūrio. Ant miltais pabarstyto paviršiaus
ištiesti tešlą, lakštą supjaustyti trikampiais. Ant jų uždėti po pusę šaukštelio įdaro, patepti su grietinėle išplaktu tryniu, susukti. Ritinėlius sudėti į vandeniu skardą. Kepti 225° orkaitėje 20 minučių. Užkandis paruoštas!
|
|
|
|
|