Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
600 g mėsos
1 svogūnas
2 šaukštai aliejaus
1/2 šaukštelio druskos
1/2 šaukštelio juodųjų pipirų
1 šaukštelis maltų saldžiųjų paprikų
žiupsnelis džiovintų česnakų  miltelių
1 šaukštas čiobrelių
2 šaukštai miltų
1/4l mėsos sultinio
250 g makaronų
1 šaukštelis sojų padažo
1 šaukštas pomidorų tyrės
1 šaukštelis vorčesterio padažo
1/8 l grietinės


Gaminimas:
Mėsą supjaustyti 2 cm storio kubeliais. Svogūną nulupti ir smulkiai sukapoti. Keptuve įkaitinti aliejų ir greitai iš visų pusių apkepinti mėsos kubelius.
Apkepintą mėsą apibarstyti prieskoniais bei miltais, dar šiek tiek apkepinti, užpilti sultiniu ir užvirinti. Dažnai maišyti. Keptuvę uždengti dangčiu ir virti, kol mėsą suminkštės.
Puode užvirinti 2 l pasūdyto vandens. Įpilti kelis lašelius aliejaus. Makaronus dėti į verdantį vandenį ir virti 10 minučių. Išvirusius makaronus suversti į sietą, nulieti karštu vandeniu ir nuvarvinti. Prieš patiekiant makaronus pagardinti sviestu arba aliejumi.
Pomidorų tyrę sumaišyti su sojų padažu, vorčesterio padažu bei grietine, sukrėsti į paruoštą mėsos ragu ir gerai išmaišyti. Ragu pagardinti prieskoniais. Valgyti su makaronais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai