Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Laiko tarpas, apimantis 20 penkmeciu,
Laiko tarpas, kai kunas atlieka viena pilna svyravima,
Laiko tarpas, per kuri atominio laikrodzio cezio-133 izotopo atomai isspinduliuoja 9192631770 mikrobanginiu spinduliu virpesiu periodu,
Laiko tarpas, reikalingas kokiam nors nepertraukiamam veiksmui arba darbui,
Laiko tarpas, sustojimas, kai veiksmas laikinai nebevyksta,
Švendrelio g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Švendrių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Švėtės aklg., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Šviesos g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Šviesos takas, Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g mėsos 1 svogūnas 2 šaukštai aliejaus 1/2 šaukštelio druskos 1/2 šaukštelio juodųjų pipirų 1 šaukštelis maltų saldžiųjų paprikų žiupsnelis džiovintų česnakų miltelių 1
šaukštas čiobrelių 2 šaukštai miltų 1/4l mėsos sultinio 250 g makaronų 1 šaukštelis sojų padažo 1 šaukštas pomidorų tyrės 1 šaukštelis vorčesterio padažo 1/8 l grietinės
Gaminimas: Mėsą supjaustyti 2 cm storio kubeliais. Svogūną nulupti ir smulkiai
sukapoti. Keptuve įkaitinti aliejų ir greitai iš visų pusių apkepinti mėsos kubelius. Apkepintą mėsą apibarstyti prieskoniais bei miltais, dar šiek tiek apkepinti, užpilti sultiniu ir užvirinti. Dažnai maišyti. Keptuvę uždengti dangčiu ir virti, kol mėsą suminkštės. Puode užvirinti 2 l
pasūdyto vandens. Įpilti kelis lašelius aliejaus. Makaronus dėti į verdantį vandenį ir virti 10 minučių. Išvirusius makaronus suversti į sietą, nulieti karštu vandeniu ir nuvarvinti. Prieš patiekiant makaronus pagardinti sviestu arba aliejumi. Pomidorų tyrę sumaišyti su sojų padažu, vorčesterio
padažu bei grietine, sukrėsti į paruoštą mėsos ragu ir gerai išmaišyti. Ragu pagardinti prieskoniais. Valgyti su makaronais.
|
|
|
|
|