Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
300 g aukščiausios rūšies miltų
150 g margarino VILNIUS kepiniams
1 kiaušinis
100 g cukraus
2 valgomi šaukštai grietinės
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
10-12 rabarbarų stiebų
2 valgomi šaukštai rudojo cukraus (galima ir paprastą cukrų naudoti) rabarbarų pabarstymui
1 žiupsnelis druskos


Gaminimas:
Sutarkuoti į dubenį margariną, suberti miltus, cukrų, druską, įdėti grietinę ir kiaušinį. Minkyti tešlą iki vientisos masės.
Tešlą suvynioti į maistinę plėvelę ir dėti į šaldiklį 30 min. Jei turite daugiau laiko ir kantrybės, laikykite apie 1-2 val. šaldytuve.
Rabarbarus nuplauti (lupti nebūtina) ir supjaustyti 1 cm ilgio kubeliais, apibarstyti cukrumi ir išmaišyti.
Į kepimo formą sutarkuoti burokine tarka 2/3 dalis tešlos, ant viršaus suberti rabarbarus.
Pabaigoje ant rabarbarų sutarkuoti likusią tešlą. Kepti 200 C temperatūroje apie 30 min., kol pyragas gražiai paraus.
Karštas labai skanus su trintomis braškėmis ir ledais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai