Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
po 1/2 stiklinės avižinių dribsnių ir miltų;
po 4 šaukstus sviesto ir grietinės;
po 1/2 stiklinės rudojo cukraus ir kapotų riešutų;
1 šaukstelis cinamono.
Idarui:
apie 500 g. rabarbarų,
6- 8 šaukstai miltų;
1 stiklinė cukraus;
1 kiaušinis
truputis tarkuotos apelsinų ar citrinų žievelės.


Gaminimas:
Rabarbarus supjaustykite. Išplakite kiaušinį. Rabarbarus sumaišykite su plaktu kiaušiniu, apelsinų žievelėmis, berkite miltus ir cukrų. Viską krėskit į gilią formą.
Maišykite avižinius dribsnius, miltus, grietinę, cukrų ir cinamoną. Berkite smulkintą šalta sviestą ir maišykite tešlą, kurią gardinkite riešutais. Tešlą krėskite ant ant įdaro. Kepkite 220 laipsnių orkaitėje apie 30 - 40 min. Skanaus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai