Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
250 g. varškės;
250 g. sviesto;
žiupsnelis druskos;
250 g. miltų;
2 šaukšteliai kepimo miltelių;
500 ml. pieno;
pakelis grietinėlės skonio pudingo miltelių;
4 šaukštai cukraus;
300 g. uogų (braškės, avietės ar vyšnios);
kiaušinio baltymas.


Gaminimas:
Iš varškės, sviesto, druskos, miltų ir kepimo miltelių užminkome tešlą. Siuvyniojame ją į plėvelę ir palaikome šaltai 3 valandas. Po to iškočiojame plonu sluoksiu ir supjaustome 12*20 cm. dydžio stačiakampiais gabalėliais.
Sumaišome 6 šaukštus pieno su pudingo milteliais. Likusį pieną užverdame su cukrumi. Pudingo masę sumaišome su pienu, užverdame ir ataušiname. Uogas nuplauname, jei reikia išimam kauliukus. Ant tešlos gabalėliu dedame pudingo ir uogų.
Išplakame baltymą ir patepame juo tešlos gabalėlių kraštus. Įdarą uždengiam tešla, suspaudžiamia jos kraštus. Pyragėlius sudedame į skardą išklotą kepimo popierium ir kepame 190 laipsnių karštumo orkaitėje apie 20 min. Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai