Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
300g. sluoksniuotos tešlos,
kiaušinis,
70g. lieso virto kumpio,
80g. tarkuoto fermentinio sūrio,
3 šaukštai grietinės,
šaukštas smulkiai supjaustytų petražolių,
muskato riešuto,
riebalų formelėms patepti,
druskos,
pipirų.

Gaminimas:
Tešlą iškočiojame ant miltais pabarstytos lentelės, supjaustome į keturias lygias dalis. Iš kiekvieno tešlos gabalėlio padarome kamuoliuką, paskui iškočiojame ir įklojame į riebalais išteptą formelę. Kepame 200 laipsnių karštumo orkaitėje 15 minučių. Kumpį supjaustome mažais kubeliais, sumaišome su tarkuotu sūriu, kiaušiniu, petražolėmis, pagardiname muskatu, pipirais, jei reikia - pasūdome. Į kr?pšelius pridedame įdaro. Įdarytus pyragėlius pridengiame folija ir kepame orkaitėje dar 10 minučių.
Užkandis prie alaus paruoštas!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai