Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
200g varškės
3 kiaušiniai
125g margarino VILNIUS kepiniams
1,5 stiklinės cukraus (1 stiklinės talpa 120ml)
3 stiklinės miltų
1 a.š. kepimo miltelių
Įdarui:
4 dideli obuoliai
100g margarino VILNIUS kepiniams
1 v.š. cukraus
Aptepimui:
1 kiaušinis


Gaminimas:
Pasiruošiame tešlą:
mušame 3 kiaušinius, beriame cukrų, sudedame varškę ir gerai išmaišome.
Po to supilame ištirpintą margariną VILNIUS kepiniams, beriame miltus, kepimo miltelius ir gerai išminkome tešlą.
Iš tešlos suformuojame rutulį, įvyniojame į foliją ir dedame į šaldymo kamerą 30 min.
Įdarui:
obuolius supjaustome kubeliais ir pakepiname ant margarino VILNIUS.
Pakepintus obuolius sumaišome su cukrumi.
Formuojame pyragėlius:
iškočiojame tešlą labai plonai (0,5cm).
Su stikline išspaudžiama tešlos griežinėlius.
Į kiekvieną tešlos griežinėlį dedame šaukštelį įdaro ir užspaudžiame. Panašiai kaip formuojame koldūnus.
Suformuotus pyragėlius ištepame išplaktu kiaušinius.
Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi ir kepame pyragėlius orkaitėje (180-200C) apie 15 min.
Iškepusius pyragėlius pabarstome cukraus pudra.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
6 obuoliai
500 g sluoksniuotos bemielė tešlos
1 kiaušinis
3 šaukštai cukraus


Gaminimas:
Obuolius nulupti ir supjaustyti skiltelėmis. išplakti kiaušinį. Cukrų supilti į lėkštutę.
Atšilusią tešlą supjaustyti juostelėmis per visą ilgį, 3 cm pločio. Obuolių skilteles apvynioti tešlos juostelėmis, pamirkyti  kiaušinio plainyje ir cukruje.
Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių pagal Celsijų.
Pyragėlius įdėti į skardą ir kepti 20 min.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai