Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
100 g sviesto kambario temperatūros
100 g grietinės
0,5 šaukštelio cukraus
0,5 šaukštelio druskos
1 šaukštelis kepimo miltelių
250 g miltų
Įdarui:
200 g maltos mėsos (kiauliena, jautiena, vištiena ir t.t.)
200-300 g cukinijos
1 svogūnas
Krapai
Druskos, pipirų
Aliejaus kepimui


Gaminimas:
Sviestą išmaišome su grietine, cukrumi, druska, kepimo milteliais ir miltais. Įpilame kelis šaukštus šalto vandens. Išminkome ir paliekame šaltai 20 minučių.
Smulkiai sutarkuojame cukiniją ir svogūną. Sumaišome su faršu, krapais, druska ir pipirais.
Tešlą iškočiojame. Supjaustome kvadratėliais.
Ant kiekvieno kvadratėlio dedame įdaro ir užlenkiame kraštus.
Sudedame į kepimo skardą ir pašauname į 200 laipsnių orkaitę 15-20 minučių.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai