Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 lapas sluoksniotos tešlos (250g)
100 g šaldytų krabų lazdelių
2 skiltelės česnako
Druska
Pipirai
Kepi šaukšteliai smulkintų krapų
100 g varškės
1,5 šaukšto majonezo
1 kiaušinis
2 šaukštai kmynų


Gaminimas:
Kmynus užmerkiame pusvalandžiui vandenyje arba juodoje arbatoje. Krabų lazdeles sutarkuojame burokine tarka, sumaišome su varške, majonezu, krapais, smulkintais (geriausia spaustuku) česnakais, druska ir pipirais. Kiaušinio baltymus atskiriame nuo trynių ir išplakame. Sluoksniuotą tešlą atšildome, šiek tiek pakočiojame ir supjaustome norimo dydžio kvadratais. Šepetėliu tepame sluoksniuotos tešlos kvadratėlius baltymu, dedame po maždaug šaukštelį krabų ir varškės masės, lenkiame sluoksniuotos tešlos kvadratėlius taip, kad pasidarytų trikampiai ir užspaudžiame kraštus. Prisigaminus tokių pyragėlių dedame juos į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Jeigu liko kiaušinio baltymo, tai sumaišome su tryniu, jeigu neliko, tuomet vienu tryniu aptepame pyragėlius ir pabarstome išmirkusiais kmynais. Kepame apie 25-30 minutes 180 C, kol gražiai aprus. Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai