Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g sluoksniuotos bemielės tešlos,
1 kiaušinis,
20 vnt konservuotų abrikosų puselių,
80 ml abrikosų džemo.
Kremui:
maltų migdolų,
kiaušinis,
50 g cukraus pudros,
50 g minkšto arba išlydyto sviesto,
10 ml romo,
1 lašelis vanilės esencijos.


Gaminimas:
Kremui cukraus pudrą, sviestą, kiaušinius, romą, vanilės esenciją ir migdolus sumaišykite ir išplakite. Tešlą iškočiokite į 4 mm storio lakštą ir supjaustykite po truputėlį kremo. Du, vienas prieš kitą esančius kampus užlenkite iki centro ir sulipinkite. Į gautą pintinėlę įdėkite dvi abrikoso puseles. Patepkite plaktu kiaušiniu ir palikite šiltoje vietoje, kad pakiltų tešla. Tuomet vėl patepkite plaktu kiaušiniu ir įdėkite į iki 220 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę, kepkite 25-30 minučių. Baigdami kepti, temperatūrą sumažinkite iki 180*C Iškeptus pyragėlius patepkite karštu marmeladu, atvėsinkite ir smaližiaukite :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai