Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
1 pakelis (7 g) sausų mielių
1 šaukštelis druskos
2 šaukštai margarino VILNIUS kepiniams
1 šaukštas medaus
200 ml vandens
2,5 stiklinės miltų
Įdarui:
60 - 70 g margarino VILNIUS kepiniams
česnakas
šviežios prieskoninės žolelės
druska


Gaminimas:
Mielės ištirpinamos šiltame vandenyje, pridedama medaus ir paliekama šiltoje vietoje 10 minučių.
Miltai persijojami, sumaišomi su mielėmis, pridedama druskos ir margarino, minkoma tešla. Gerai išminkyta tešla aptepama aliejumi, dedama į foliją ir paliekama 30 minučių pakilti.
Tešla padalinama į gabaliukus, jie dedami į riebalais išteptą kepimo formą, vienas šalia kito. Paliekama dar 30 minučių kilti.
Česnakas susmulkinamas ir sumaišomas su smulkintomis prieskoninėmis žolelėmis, įberiama druskos ir užpilama tirpintu, atvėsintu margarinu. Šis mišinys paliekamas šaldytuve.
Kai tešla pakilusi, kiekviename gabaliuke tešlos daroma duobutė, į kurią dedama įdaro.
Kepama 225 C laipsnių temperatūroje 15 – 20 minučių.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai