Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Šilelių g., Klipščių k., Klaipėdos r. sav.,
Trakėnų g., Klipščių k., Klaipėdos r. sav.,
Vakarų g., Klipščių k., Klaipėdos r. sav.,
Vėtrungių g., Klipščių k., Klaipėdos r. sav.,
Žaliakelio g., Klipščių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg miltų 0,5 l pieno 7 tryniai 35 g cukraus 50 g mielių 15 g druskos 150 g sviesto 500 g žuvies filė prieskonių
Gaminimas: Į pasūdytą pieną sudėti mieles,
trynius, suberti cukrų ir druską, užmaišyti tešlą, pabaigoje supilti ištirpintą sviestą. Dubenį su tešla pastatyti šiltai, kad pakiltų, dar kartą perminkyti, palikti vėl pakilti (laikyti pridengtą skepeta, kad neapdžiūtų viršus). Tada tešlą iškočioti, ant viršaus sudėti pakepintą žuvį su
prieskoniais, pasūdyti, pabarstyti žalumynais. Tešlos kraštus sujungti, įdėti ant riebalais išteptos skardos siūle į apačią, patepti plaktu kiaušiniu ir kepti 220° C temperatūros orkaitėje.
|
|
|
|
|