Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
180 g sviesto arba margarino
10 šaukštų grietinės (10-20%)
300-350 g miltų
2 šaukštelių kepimo miltelių (arba 1 šaukštelis kepimo sodos)
1 šaukštelis druskos
Įdarui:
3 skardinės (185 g) lašišos ar kitos mėgiamos žuvies
1 saujelė žalumynų
Užpilui:
3 kiaušiniai
200 g grietinėlės (10-20%)
2 šaukštai miltų
1 žiupsnis druskos


Gaminimas:
Ištirpintą ir atvėsusį sviestą sumaišykite su grietine ir druska.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais. Šį birių produktų mišinį berkite į grietinės masę. Maišykite, o kai nebesimaišo, išminkykite.
Konservuotą lašišą sumaišykite su smulkintais žalumynais. Tinka krapai, petražolės, bazilikas.
Aš turėjau krapų.
Tešla išklokite stačiakampią kepimo formą. Kraštus irgi padenkite tešla. Forma buvo 20x30 cm . Sudėkite žuvies įdarą.
Išplakite kiaušinius su druska. Įmaišykite grietinėlę ir miltus.
Užpilą supilkite ant žuvies.
Pašaukite į 180 laipsnių orkaitę 40-45 minutėms.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai