Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
250 g miltų
140 g šalto sviesto
1 kiaušinis
2 šaukštai vandens
Truputis druskos
250 g triušio
1 nedidelė cukinija
0,5 baklažano
0,5 paprikos
0,5 svogūno
1 morka
2 skiltelės česnako
Santa Maria prieskoniai;druska, pipirai, džiovinti čiobreliai


Gaminimas:
Į miltus sudėti pjaustytą sviestą, įmušti kiaušinį, įpilti vandens, įberti druskos ir užminkyti tešlą. Jos rutulį suvynioti į foliją ir valandai laiko dėti į šaldytuvą. Iš tešlos truputį paimti ir padėti atskirai, reikės viršui pyrago. Iš tešlos iškočioti skritulį aplipdyti kepimo indą, subadyti šakute ir dar pusvalandžiui dėti į šaldytuvą. Triušieną išvirti ir nusiimti nuo kaulo, supjaustyti smulkiai. Išvirti perlines kruopas. Į keptuvę sudėti supjaustytą mėsytę, sudėti pjaustytas cukinijas, baklažaną, morkas, svogūną, įpilti truputėlį daržovių sultinio ir viską pakepinti apie 10 minučių. Baigiant kepti sudėti virtas perlines kruopas, truputį druskos, pipirų, čiobrelių ir išmaišyti. Atšalusią tešlą apspausti kepimo indą ir šonus, sudėti įdarą, ant viršaus uždėti likusią tešlos dalį (iškočiotą). Kepti 180 orkaitėje apie 30-40 min. Skanaus
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai