Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
1 stiklinė kefyro
250 g majonezo
2 kiaušiniai
2 stiklinės miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
Įdarui:
1 šaukštas margarino VILNIUS kepiniams
0,5 (~ 600 g) kopūsto
1 didelis svogūnas
2 šaukštai pomidorų padažo
druska ir pipirai
 


Gaminimas:
Iš tešlai skirtų ingredientų užsiminkome tešlą.
Svogūnus susismulkiname ir pakepiname, taip pat sudedame smulkintus kopūstus ir kelis šaukštus vandens. Verdame, kol suminkštėja kopūstai. Virimo pabaigoje sudedame pomidorų padažą.
Pusė tešlos sudedame į kepimo formą taip, kad kraštai butų uždengti tešla. Supilame įdarą ir vėl dedame tešlą.
Kepame 180 C laipsnių temperatūroje apie 30 – 40 minučių iki auksinės rudos spalvos.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai