Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
valio,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Papilio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Parko g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Parodos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Partizanų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Pasagos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 indelio konservuotų persikų ar abrikosų 100 g sviesto 2 kiaušinių 0,5 stiklinės cukraus 0,5 stiklinės sirupo (nuo konservuotų vaisių) 1 a. š. kepimo miltelių 1 a. š. vanilinio
cukraus 2 stiklinių miltų
Gaminimas: Persikus išimti iš skardinės ir leisti vandeniui nutekėti, supjaustyti griežinėliais. Sviestą ištirpinti, šiek tiek atvėsinti.
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, supilti sviestą, gerai išmaišyti, supilti
vaisių sirupą, gerai išmaišyti.
Po truputį suberti miltus ir gerai išmaišyti.
Tešlą supilti ant skardos, išklotos kepimo popieriumi, išlyginti.
Ant tešlos sudėti pjaustytus konservuotus vaisius ir kepti, kol pyragas taps gražiai auksinės spalvos.
|
|
|
|
|