Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
valio,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Svirnelis, G. Steiblio Įmonės Parduotuvė,
Svirnelis, G. Steiblio IĮ,
Svirnas, Kavinė - Baras, Svirnija,
Svirmantė, Valgykla,
Svirmantė,
A. Mickevičiaus g., Eišiškių m., Šalčininkų r. sav.,
Akacijų g., Eišiškių m., Šalčininkų r. sav.,
Aušros g., Eišiškių m., Šalčininkų r. sav.,
Ąžuolų g., Eišiškių m., Šalčininkų r. sav.,
Bažnyčios g., Eišiškių m., Šalčininkų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 g aguonų 200 ml pieno 250 g sviesto ar margarino 300 g cukraus pudros 6 kiaušiniai 100 g džiuvesėlių skaldytų riešutų Kremui: 240 g kondensuoto pieno 50 g
sviesto
Gaminimas: Aguonas nuplauti, išmirkyti karštame piene ir sumalti per tankų sieteli. Trynius ištrinti su cukraus pudra iki purumo. Sudėti į kiaušinius sviesta ir sukti kol pasidarys vientisa mase. Į masę suberti maltas aguonas, džiūvesėlius ir
riešutus. Atsargiai išmaišyti ir kepti apie 1 val 200 laipsniu temperatūroje. Kremas: pakaitinti kondensuotą pieną, išsukti su sviestu - pyragą pertepti per puse, apglaistyti šonus ir užbarstyti baltomis kokoso drožlėmis.
|
|
|
|
|