Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Aušros g., Veiverių mstl., Prienų r. sav.,
Ąžuolo g., Veiverių mstl., Prienų r. sav.,
Belevičių g., Veiverių mstl., Prienų r. sav.,
Čiurlių g., Veiverių mstl., Prienų r. sav.,
Dainavos g., Veiverių mstl., Prienų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 g aguonų 200 ml pieno 250 g sviesto ar margarino 300 g cukraus pudros 6 kiaušiniai 100 g džiuvesėlių skaldytų riešutų Kremui: 240 g kondensuoto pieno 50 g
sviesto
Gaminimas: Aguonas nuplauti, išmirkyti karštame piene ir sumalti per tankų sieteli. Trynius ištrinti su cukraus pudra iki purumo. Sudėti į kiaušinius sviesta ir sukti kol pasidarys vientisa mase. Į masę suberti maltas aguonas, džiūvesėlius ir
riešutus. Atsargiai išmaišyti ir kepti apie 1 val 200 laipsniu temperatūroje. Kremas: pakaitinti kondensuotą pieną, išsukti su sviestu - pyragą pertepti per puse, apglaistyti šonus ir užbarstyti baltomis kokoso drožlėmis.
|
|
|
|
|