Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2,25 stiklinės miltų
0,5 stiklinės žemės riešutų arba migdolų riešutų
1 šaukštelis kepimo miltelių
0,5 šaukštelio sodos
0,25 šaukštelio druskos
225 g margarino VILNIUS kepiniams
1,5 stiklinės rudojo cukraus
3 dideli kiaušiniai
1,5 šaukštelio vanilės
1 stiklinės pasukų
2 kriaušės
0,25 stiklinės imbiero cukruje


Gaminimas:
Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, sodą ir druską. Margariną išsukite su cukrumi iki purios masės. Į šią masę dėkite kiaušinius po vieną, kiekvieną kartą gerai išmaišykite. Dėkite vanilę ir vėl išmaišykite. Pilkite trečdalį miltų, išmaišykite, tada pusė pasukų ,išmaišykite ir taip maišykite, kol sudėsite likusias dalis. Kriaušes susipjaustykite kubeliais ir sumaišykite su imbieru, tada suberkite į tešlą ir išmaišykite.
Kepimo formą ištepkite margarinu, apibarstykite džiūvėsiais ir supilkite tešlą. Kepkite 175 C laipsnių orkaitėje apie 60 – 65 minutes. Iškepusį vėsinkite 10 minučių, o tada išimkite iš kepimo indo.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai