Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pasak Biblijos, religine arba tautine Izraelio zydu bendruomene,
Raudonasis aitroko skonio spirituotas desertinis vynas, gaminamas is raudonuju vynuogiu sulciu, kurios pries rauginima pakaitinamos,
Alzyre, Maroke, Tunise velyvaisiais viduramziais - miesto, apygardos, genties arba genciu grupes valdytojas,
Krokodilas gyvena Centr. ir P. Amerikos upese, pelkese, juru pakrasciuose,
Naujas (susidaro is karnalito) ] mineralas, dviguba magnio sulfato ir kalio chlorido druska; kalio trasa,
Žvejų g., Tytuvėnų m., Kelmės r. sav.,
Aušros skv., Užvenčio m., Kelmės r. sav.,
Ievų g., Užvenčio m., Kelmės r. sav.,
J. Janonio g., Užvenčio m., Kelmės r. sav.,
J. Smilgevičiaus g., Užvenčio m., Kelmės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 400 g miltų 170 ml pieno 8 g mielių 75 g cukraus 70 g margarino VILNIUS kepiniams 1 kiaušinis 70 g džiovintų abrikosų, razinų, džiovintų slyvų, riešutų 1,5 šaukšto
vnilinio cukraus 0,5 šaukštelio druskos 50 ml romo (brendžio) Aptepimui: 20 g margarino VILNIUS kepiniams 1 kiaušinio trynys pienas
Gaminimas: Džiovintus vaisius nuplauname ir pamerkiame rome ar brendyje. Paliekame mirkti apie 50 minučių. Išmirkusius vaisius
nusausiname ir sumaišome su smulkintais riešutais. Pieną pašildome iki 40 C laipsnių ir sumaišome su mielėmis. Įberiame 140 g sijotų miltų, išmaišome ir paliekame pastovėti 1,5 – 2 valandas. Margariną išsukame su cukrumi, mušame kiaušinį ir vėl išmaišome. Beriame vanilinį cukrų, druską
ir išmaišome. Sudedame mielių mišinį ir likusius išsijotus miltus. Minkome tešlą keliolika minučių. Suminkome į kamuolį ir paliekame uždengus 2 – 2,5 valandos. Tešlą iškočiojame į stačiakampį (maždaug 25 – 50 cm), aptepame tirpintu margarinu, susukame į ritinį ir sujungiame į ratą.
Kiaušinį išplakame su pienu ir aptepame tešlą, uždedame džiovintų vaisių ir riešutų. Paliekame dar pastovėti 1,5 valandos. Kepame 180 C laipsnių temperatūros apie 1 valandą laiko.
|
|
|
|
|