Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
400 g miltų
225 g cukraus
1 a. š. kepimo miltelių
0,5 a. š. sodos
2 a. š. vanilinio cukraus
125 g sviesto
225 g cukraus
2 kiuašinių
100 ml rūgpienio
400 g obuolių
250 g varškės
100 g rudojo cukraus
1 v. š. citrinos sulčių
200 - 250 g braškių




 


Gaminimas:
Orkaitę įkaitinkite iki 200 °C temp. kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.
Braškes nuplaukite. Obuolius nulupkite ir supjaustykite. Sumaišykite 1 kiaušinį, varškę, rudąjį cukrų, vanilinio cukraus 1 šaukštelį ir citrinų sultis.

Į kitą dubenį suberkite miltus, 200 g cukraus, kepimo miltelius, sodą, likusį vanilinį cukrų, sviestą ir viską pirštais sumaigykite.

Tešlą padalykite perpus. Vieną dalį suminkykite su kiaušiniu bei rūgpieniu ir vienodu sluoksniu išklokite kepimo skardą.

Aptepkite varškės mase. Ant jos išdėliokite obuolių skilteles, braškes ir viską apibarstykite cukrumi.
Ant viršaus užtrupinkite likusią tešlą. Šaukite į orkaitę ir kepkite 40 min.
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2022 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai