Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratiku,
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
LDK didziojo kunigaikscio rumu valdytojas, atsakingas uz ivairias iskilmes, ceremonijas,
Viena is keturiu vedu? giesmiu veda arba giesmiu mokslas,
Staigus ir ankstesne patirtimi tarsi nepagristas situacijos esminiu santykiu ir visos strukturos supratimas, problemos issprendimas,
Opiatiniai peptiderginiai neurohormonai yra enkefalinai, endorfinai ir .....,
Kalnu augalai, augantys virs misku juostos,
Beržų g., Maldenių k., Joniškio r. sav.,
Lakštingalų g., Maldenių k., Joniškio r. sav.,
Saulės g., Maldenių k., Joniškio r. sav.,
Šermukšnių g., Maldenių k., Joniškio r. sav.,
Judrioji g., Martyniškių k., Joniškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 100 g sviesto, 4 v. š. šalto pieno, 200 g miltų. Užpilui: 150 g rudojo cukraus, 50 ml vandens, 200 ml grietinėlės (riebios), 2 kiaušiniai, 1 a. š.
miltų. Įdarui: 4 obuoliai
Gaminimas: Į nedidelį puodą suberkite rudąjį cukrų, supilkite vandenį ir virkite ant silpnos ugnies, kol sirupas pradės tirštėti. Tuomet supilkite grietinėlę ir virkite, nuolat maišydami, kol pasidarys vientisa masė. Palikite atvėsti. Sviestą
sutarkuokite, suberkite miltus ir supilkite pieną. Išminkykite tešlą. Po to ją iškočiokite, tieskite į kepimo formą ir šakute padarykite įspaudus. Obuolius nulupkite, pašalinkite sėklalizdžius ir supjaustykite skiltelėmis. Sudėkite ant tešlos ir kepkite 200 laipsnių temperatūroje 15-20
min. Į atšalusį sirupą sudėkite kiaušinius ir 1 šaukštelį miltų, viską gerai išmaišykite. Išimame pyragą, apipilame jį sirupu ir siunčiame 30-40 min. į 150 laipsnių orkaitę. Apibarstome cinamonu. Skanaus! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“!
Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|