Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Biskvitui:
4 kiaušiniai
120 g cukraus
120 g miltų
1 a.š. kepimo miltelių
Sirupui:
100 g cukraus
100 g vandens
1 a.š. romo
1 šaukštas brendžio
Kremui:
125 g cukraus
1 kiaušinis
80 g pieno
150 g margarino VILNIUS kepiniams
1 a.š. brendžio
žiupsnelis vanilino cukraus


Gaminimas:
Pagaminame biskvitą:
Miltus sumaišome su kepimo milteliais. Kiaušinių baltymus ir 80 g cukraus, išplakame iki standžių putų. Trynius išplakame su likusiu cukrumi. Supilame trynius į baltymų masę, suberiame miltus ir viską išmaišome. Kepame 180 laipsnių temperatūroje, leidžiame pastovėti nors 8 valandas.

Tada paruošiame sirupą:
Cukrų su vandeniu užverdame. Į aušinamą sirupą supilame alkoholį ir išmaišome.

Kremui skirtą kiaušinį, išplakame su cukrumi, supilame pieną ir verdame 5 min. Paliekame atvėsti. Ištirpiname margariną, supilame vaniliną, brendį ir kremo masę.
Biskvitą supjaustome į dvi dalis išilgai. Sirupu ištepame biskvito viršų ir vidurinį sluoksnį. Kremą, storu sluoksniu, taip pat dedame į vidurį. Pyragą galima pabarstyti smulkintais kepintais riešutais. Skanaus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai