Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
170 g juodojo šokolado
170 g sviesto
150 g sviesto
3 kiaušinių
1 a. š. kepimo miltelių
Žiupsnelio druskos
120 g miltų
0,5 stiklinės riešutų
50 g šokolado, gabaliukų

 


Gaminimas:
Šokoladą sulaužyti gabaliukais ir sudėti į dubenį kartu su sviestu. Padėti šį dubenį ant puodo, kuriame verda vanduo, kad šokoladas ir sviestas ištirptų.

Kiaušinius išplakti su cukrumi iki, kol pabals, o masė padvigubės. Sumaišyti kiaušinių plakinį su tirpintu šokoladu ir sviestu. Miltus su kepimo milteliais ir druska dėti į šokolado mišinį.

20×20 cm kepimo formos dugną iškloti kepimo popieriumi arba kepimo folija. Supillti tešlą, išlyginti paviršių ir į pašauti į 170°C laipsnių orkaitę maždaug 30 minučių.

Ištrauktą iš orkaitės pyragą palikti atvėsti, išimti iš formos ir supjaustykti kvadratėliais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai