Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g sluoksniuotos bemielės tešlos
1 skardinės konservuotų persikų (840 ml) 
250 maskarponės sūrio
1 kiaušinio
100 g miltinio cukraus
1 saujos pistacijų
100 g cukraus
3 šaukštų vyšnių ar aviečių sirupo


Gaminimas:
Atitirpinti tešlą. Ją pakočioti, supjaustyti plačiomis juostomis. Užlenkti kraštus maždaug po 2 cm.

Sumaišyti maskarponės sūrį, kiaušinio trynį su cukraus pudra. Atskirai standžiai išplakti kiaušinio baltymą ir įmaišyti į maskarponės kremą.

Maskarponės kremą dėti ant sluoksniuotos tešlos tarp užlenktos tešlos. Ant jo dėti nuvarvintas persiko puseles (vieną nuo kitos maždaug 1 cm atstumu). Kepti apie 20 -25 min 200°C  temperatūros orkaitėje.
Kai iškeps, aštriu peiliu atsargiai pepjauti tarp persikų ir truputį ataušinti.
Iš cukraus ir sipuro išvirti glajų. Jį kiek pravėsusį, užpilti  ant ant atlenktų juostelių ar aplink persiką ir užberti susmulkintų pistacijų.
Baisiai gardu!
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai