Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai
2 stiklinės miltų
2 stiklinės greitai paruošiamų avižinių dribsnių
200 g sviesto
šaukštelis kepimo miltelių
žiupsnelis druskos
stiklinė cukraus
stiklinė lazdynų riešutų
Glaistui
200 g juodojo šokolado
150 g cukraus
250 ml grietinėlės
šaukštas medaus


Gaminimas:
Į ištirpintą sviestą suberkite su cukrumi ir druska sumaišytus avižinius dribsnius ir miltus su kepimo milteliais. Suminkykite tešlą. Tolygiai sudėkite 2/3 tešlos į kepimo popieriumi išklotą formą ir kepkite iki 190 laipsnių šilumos temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių.
Į kaitinamą grietinėlę suberkite cukrų, sudėkite medų, smulkinta šokoladą ir maišydami kaitinkite kol sutirštės. Juo tolygiai sulaistykite pakepusią tešlą, ją pabarstykite stambiai skaldytais riešutais ir aptrupinkite likusios tešlos gabalėliais. Kepkite 30 minučių orkaitėje, įkaitintoje iki 170 laipsnių šilumos temperatūros. Skanaus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai