Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
200 g sviesto
200 g cukraus
3 kiaušiniai
3 šaukštai natūralaus jogurto
180 g miltų
1 arb. šaukštelis kepimo miltelių
50 g maltų migdolų
Kremui:
100 g sviesto
150 g cukraus pudros
100 g kreminio neutralaus skonio sūrio
1 sauja braškių papuošti arba pusė stiklinės braškių uogienės


Gaminimas:
Kambario temperatūros sviestą išplakame su cukrumi iki balto puraus kremo. Vieną po kito įmušame kiaušinius. Išplakame. Įdedame jogurto ir dar paplakame.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir įsijojame į išplaktą sviesto masę. Beriame migdolus ir išmaišome.
Dedame tešlos į keksiuko formas su specialiomis popierinėmis formelėmis.
Formą su tešla šauname iki 190 °C temp. įkaitintą orkaitę. Kepame 25-30 min.
Kol pyragaičiai atauš gaminame kremą. Kambario temperatūros sviestą plakame su cukraus pudra. Plakdami po šaukštą sudedame kreminį sūrį ir viską plakame tol, kol suplaksime į vientisą purų kremą.
Ant pravėsusių pyragaičių peiliu po šaukštą užtepame kremo. Ant kremo viršaus dedame po kelias braškes arba po šaukštelį braškių uogienės.
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai