Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
600 g miltų,
660 g margarino,
455 g cukraus,
4 tryniai,
Vanilinio cukraus,
500 g aguonų,
5 kiaušiniai,
Migdolų aliejaus,
3 šaukštai kakavos.


Gaminimas:
Tešla: 600 g miltų, 400 g margarino, 200 g cukraus, 4 tryniai, vanilinio cukraus.
Aguonų masė: 500 g aguonų, 5 kiaušiniai, 200 g sviesto arba margarino, stiklinė cukraus, galima dėti šaukštą medaus arba šaukštą razinų, migdolų aliejaus.
Glajus: 3 šaukštai vandens, 3 šaukštai cukraus, 60 g margarino, 3 šaukštai kakavos
Miltus kapoti su margarinu; berti cukrų, dėti trynius, užminkyti tešlą ir įdėti į šaldytuvą.
Ištrinti sviestą, įdėti trynius ir išplaktus baltymus, du kartus permaltas aguonas ir gerai išmaišyti.
Aguonų kremą sudėti ant išpjautų tešlos skritulėlių ir kepti orkaitėje, kol pagels.
Glaisto produktus virti ant mažos ugnies apie 3 min., ataušinti ir patepti pyragaičius.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai