Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai:
500 g pomidorų
2 kiaušinių tryniai
1 svogūnas
6 česnakų skiltelės
0,5 a. š. maltų raudonųjų pipirų

2 v. š. citrinos sulčių
3 v. š. alyvuogių aliejaus
druska
imbieras

3 šakelės krapų
Gaminimas:
Kodėl pusiau indiškos? Todėl, kad pagal indišką receptą į šias salotas nededamas svogūnas bei aliejus ir viskas yra sutrinama.
Nuplikyti pomidorus karštu vandenius, nulupti jų odelę, supjaustyti riekelėmis arba dideliais gabaliukais.
Susmulkinti svogūnus.
Sudėti į dubenį pomidorus, trintus kiaušinių trynius, išspaustą česnaką, pipirus, druską, maltą imbierą, aliejų, citrinų sultis ir viską išmaišykite.
Tuomet ant salotų viršaus užberti susmulkintą svogūna ir papuošti krapų šakelėmis.
Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai