Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelmijos Sodų 81-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 82-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 83-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 84-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 85-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g virtų raudonųjų pupelių 2 svogūnų 3 česnako skiltelių 4 šaukštų raudonojo vyno acto 2 šaukštų pomidorų padažo 6 šaukštų alyvų aliejaus šiek tiek “Tabasko” padažo 1 pluoštelį šalavijų pipirų,
maltų saldžiųjų paprikų Gaminimas: Svogūnus supjaustykite žiedeliais, česnakus sutraiškykite, sumaišykite su virtomis nusunktomis pupelėmis. Pomidorų padažą išplakite su actu, supilkite aliejų, pagardinkite pipirais bei saldžiosios paprikos milteliais, įdėkite “Tabasko” padažo,
suberkite smulkiai kapotus šalavjus. Šiuo marinatu užpilkite pupeles, gerai išmaišykite ir palikite mažiausiai 1 val. , kad įgautų reikiamo skonio. Patiekite su balta duoda. Tinka įvairioms šventinėms vaišėms.
|
|
|
|
|