Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 litras Alitos putojančio vyno
200 gramų vynuogių, žaliųjų
10 baziliko lapų
100 gramų degtinės
80 gramų greipfrutų sulčių
60 gramų citrinos sulčių
Ledukai


Gaminimas:
Į punšo dubenį ar ąsotį sudėkite smulkintus baziliko lapus, vynuoges, ledukus. Po to supilkite sultis, degtinę ir putojantį vyną.
Salute!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai