Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
orgazmas,
sapnuose,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Auksinio Reneto 3-ioji g., Skirgiškių k., Vilniaus r. sav.,
Aviečių g., Skirgiškių k., Vilniaus r. sav.,
Bijūnų g., Skirgiškių k., Vilniaus r. sav.,
Braškių g., Skirgiškių k., Vilniaus r. sav.,
Čiobrelių g., Skirgiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: kelios batono riekelės margarino 300 g pievagrybių 300 g dešros 3 šaukštai aliejaus 250 g sutarkuoto fermentinio sūrio aštrios maltos paprikos pipirų druskos 3 šaukštai
sukapotų žalių petražolių
Gaminimas: Pievagrybius nuplauti ir nepjaustytus įmesti į karštą aliejų keptuvėje, kepti ant gana didelės ugnies, kol išgaruos vandens perteklius. Po to ataušinti, sumalti mėsmale kartu su nulupta dešra. Į masę suberti žalumynus, šiek tiek druskos,
pipirų ir gerai išmaišyti. Masę uždėti ant batono riekelių, plonai pateptų margarinu, pabarstyti sutarkuotu sūriu. Kiekvieną riekelę pabarstyti paprika, sudėti ant kepimo skardos ir kepti labai karštoje orkaitėje, kol apskrus. Patiekti karštus, su žalių ar marinuotų daržovių salotomis.
|
|
|
|
|