Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratiku,
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Valstybe, kuriai priklauso Folklendo salos,
Valstybe, kuriai priklauso Grenlandijos sala,
Valstybe, kuriai priklauso Kokosu salos, esancios Ramiajame vandenyne,
Valstybe, kuriai priklauso Zanzibaro sala, esanti Indijos vandenyne,
Valstybe, kurioje 1770 m. buvo sukonstruotas pirmasis automobilis,
Saugūniškių g., Maišiagalos mstl., Vilniaus r. sav.,
Smėlio g., Maišiagalos mstl., Vilniaus r. sav.,
Studentų g., Maišiagalos mstl., Vilniaus r. sav.,
Širvintų g., Maišiagalos mstl., Vilniaus r. sav.,
Šv. Antano g., Maišiagalos mstl., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g miltų 250 g sviesto arba margarino 160 g cukraus 6 tryniai 4 baltymai 0,5 šaukštelio druskos 50 g mielių 1 stiklinė pieno 1 šaukštas vanilinio cukraus 1 šaukštelis
smulkiai sukapotų džiovintų abrikosų 2 šaukštai romo 0,5 citrinos sulčių 250 g cukraus pudros 1 šaukštas kakavos 1 kiaušinis
Gaminimas: Tešla: 600 g miltų, 150 g sviesto arba margarino, 100 g cukraus, 6 tryniai, 4 baltymai, 0,5 šaukštelio druskos, 50 g mielių,
stiklinė pieno, šaukštas vanilinio cukraus, šaukštelis pakepintos apelsino žievelės arba smulkiai sukapotų džiovintų abrikosų. Punšas: 60 g cukraus, 2 šaukštai romo, 0,5 citrinos sulčių. Glajus: 100 g sviesto, 3 šaukštai cukraus pudros, šaukštas kakavos, kiaušinis. Cukraus glajus:
šaukštas sviesto, 2 šaukštai vandens, 150 g cukraus pudros, 2 šaukštai spirito Užvirinti 1/2 stiklinės vandens punšui, Suberti cukrų. Į apyšiltį sirupą įpilti romo ir išspausti citrinos sultis, ataušinti. Iš mielių, cukraus ir 1/4 stiklinės pieno paruošti raugą. Kai padvigubės, supilti į jį
sviestą su tryniais, suberti miltus, druską, supilti likusį pieną, įdėti džiovintus vaisius ir minkyti tol, kol nelips prie medinio šaukšto (tešla turi būti gana skysta). Po to išmaišyti su išplaktais baltymais ir supilti į išteptą formą. Kepti 1 val. Pyragą palikti formoje, o kai pravės -
apipilti punšu. Sviestą, cukrų ir kavą užvirinti, o kai masė atauš, įmušti kiaušinius ir išmaišyti. Šaltą pyragą galima apipilti kakavos arba cukraus glajumi. Jis ruošiamas taip: į kaistuvėlį su verdančiu vandeniu įmesti sviestą, nuimti nuo ugnies, suberti cukrų ir maišyti, kol bus vientisa
masė, o baigiant supilti spiritą.
|
|
|
|
|