Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
4 kiaušinių
1 stuiklinės cukraus
1 stiklinės miltų
1 obuolio
2 v.š.  citrinos sulčių
1 a.š. kepimo miltelių
Sviesto skardai patepti
Glazūrai:
100 g baltojo šokolado, tirpinto
20 g tamsaus šokolado, tirpinto
Riešutų ar/ir džiovintų vaisių
 


Gaminimas:
Iš obuolio išimti sėklalizdžius ir supjaustyti griežinėliais. Sudėti griežinukus į dubenį ir apšlakstyti citrinos sultimis.
2. Į dubenį įmušti kiaušinius  iš išplakti šluotele. Įmaišyti cukrų.
3. Į plakinį supilkite išsijotus miltus su kepimo milteliais ir išmaišykite.
4. Sumaišykite tešlą su obuoliais ir sudėkite ją į kepimo formą (galima pridėti ir išmirkytų džiovintų slyvų ar kt. vaisių). Kepkite 180°C temp. orkaitėje 45 min.
5. Karštą pyragą apliekite baltu tirpintu šokoladu, juodu tirpintu šokoladu. Galima pabarstyti džiovintų vaisių, įvairių riešutų.
 
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai