Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Amerikieciu aktore, sukurusi pagrindinius vaidmenis filmuose "Nepadorus pasiulymas", "Striptizas", "Eiline dzein" (orig.) ,
Amerikieciu estrados dainininkes, teatro ir kino aktores, kino filmu prodiuseres ir rezisieres Barbaros Streisand pravarde,
Amerikieciu kino rezisierius, sukures filmus "Nasrai", "Juros periodo parkas", "Sindlerio sarasas",
Amerikieciu pagalbos telefonas,
Anglijos karaliaus Jokubo I salininkai,
Vyturio Sodų 10-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Vyturio Sodų 11-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Vyturio Sodų 2-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Vyturio Sodų 3-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Vyturio Sodų 4-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Reikės: 15 g mielių 500 g miltų 250 g sviesto 1 v.š. cukraus Žiupsnelio druskos 200 ml. šilto pieno 1 kiaušinio (lengvai suplakto ) 1 kiaušinio trynio, 1 v.š pieno
(aptepimui)
Gaminimas: 1. Mieles įdėkite į dubenį, suberkite cukrų, supilkite pieną ir viską išmaišykite, kol mielės ištirps. 2. Miltus sumaišyti su druska, suberti į pieno ir mielių masę, supilti paplaktą kiaušinį ir viską gerai išminkyti. Suformuoti tešlos kamuoliuką, kurį
įdeti į dubenį ir apdengti su rankšluostuku ir padėti kur nors šiltai, kol tešla padvigubės. 3. Pasiruoškite sviestą. Ant stalo patiesti maistinės plėvelės ant jos uždėti sviestą, o ant sviesto vėl užtiesti maistinės plėvelės. Tuomet sviestą iškočioti, kad jis būtu maždaug 0.5-1cm storio.
Iškočiojus sviestą, jį įdėti į šaldytuvą. 4. Kai tešla padvigubės, ją dar kartą išminkyti, suvynioti į maistinę plėvelę ir padėti valandai į šaldytuvą. 5.Ištraukus tešlą iš šaldytuvo ją iškočioti , pabarščius stalo paviršių miltais, kad tešla neliptų prie stalo. Tešlą iškočioti trigubai
didesnę nei iškočiotas sviestas. Tešlą padalinti mintimis į tris dalis, tuomet į vidurinį tečdalį įdėti sviestą, jį apdengti tešla. 6. Tešlą pasisukite taip, kad būtų lyg “knyga, kurios galima atversti lapą”.(pažiūrėję video bus aišku, kaip tai turi atrodyti). Tešlą iškočiokite
maždaug 1cm storio. Ir vėl sulankstykite tokiu pat principu, kaip kad dėjote sviestą. Gautą masę suvynioti į maistinę plėvelė ir įdėti į šaldytuvą bent valandai. 7. Ištraukę tešlą iš šaldytuvo pasidėkite taip kaip knygą, iškočiokite ir vėl sulankstykite kaip darėte prieš tai. Įvyniokite į
maistinę plėvelę ir dėkite vėl pusvalandžiui į šaldytuvą. Šį etapą pakartokite dar kartą. 8. Iškočiokite tešlą maždaug 3-4 mm. storio. Supjaustykite norimo dyžio trikampiais ir suvyniokite nuo plačiosios dalies link trikampio viršūnės. Aš dariau pusę ragelių, o kitą pusę –
pagalvėlių su šokolado įdaru. Kaip čia: http://www.butterbaking.com/2011/08/19/chocolatecroissants/. 9. Kruasanus palikite pakilti bent valandai. Aš palikau šaldytuve pernakt, galima laikyti iki 12 valandų. 10. Kepkite iki 200°C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. kol gažiai
pagels.
|
|
|
|
|