Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Paruošimo laikas: Apie 1 val..
Porcijų skaičius: 4
2 l pieno, riebaus
100 g kveitinių miltų
25 g sviesto 
4 kiaušinių (2 baltymų ir 2 trynių)
200 g cukraus
80 ml romo
1 ankšties vanilės
 


Gaminimas:
Supilti pieną, sudėti sviestą,  vanilės ankštį  į mažesnį puodą ir  kaitinti ant vidutinės ugnies, kol užvirs. Dubenėlyje išplakti kiaušinius ir jų trynius, supilti miltus bei cukrų ir vėl viską išmaišyti. Dar pienui esant karštam supiltį jį į dubenį su kiaušinias, miltais ir cukrumi bei išplakti masę. Atvėsus tešlai, supilti romą.
Dubenį su paruošta tešla apdengti maistine plėvele, įdėiti į šaldytuvą ir palikti 24 valandoms.
Įkaitinti orkaitę iki 190°C temperatūros. Į kepimo formeles (išteptas svuiestu) supilti paruoštą tešlą, paliekant apie 1 cm iki formelės viršaus. Kepti 30 minučių. Perkelti skardą su kepimo formomis į žemesnę orkaitės pakopą ir kepti dar 30 minučių.
Iš orkaitės išimti pyragėlius su grotelėmis ir leisti kelias minutes ataušti. Išimti pyragaičius iš kepimo formelių ir patiekti.
Skanaus!
www.ciopciop.lt
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai