Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
5 porai,
100 g varškės,
2 kiaušiniai,
1 stiklinė pieno,
100 g fermentinio sūrio,
80 g miltų,
3 šaukštai margarino,
1 stiklinė virtų ryžių,
druska,
malti pipirai.


Gaminimas:
Iš miltų, varškės ir 2 šaukštų margarino užminkome tešlą ir ja išklojame kepimo skardą.
Porus supjaustome griežinėliais, įdedame šaukštą margarino ir patroškiname. Sumaišome su biriai virtais ryžiais ir sudedame ant tešlos.
Kiaušinius plakame po truputį pildami karštą pieną, pasūdome, įberiame pipirų ir sudedame tarkuotą sūrį. Padažą užpilame ant porų ir ryžių mišinio.
Kepame 160-180 laipsnių temperatūroje, apie 30 min.
Skanaus!

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai