Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
125 g saliero gumbo
1 skiltelė česnako
1 šaukštas sviesto
1 šaukštas miltų
125 ml baltojo vyno
0,75 l pomidorų sulčių
1 lauro lapas
1 šaukštelis sultino miltelių
100 g porų
4 šaukštai petražolių


Gaminimas:
Nulupti salierą, nuplauti ir supjaustyti smulkiais šiaudeliais.
Nuluptą česnako skiltelę supjaustyti mažais kubeliais.
Salierų šiaudelius kartu su česnaku pakepinti gilioje keptuvėje su sviestu, kol suminkštės.
Daržoves keptuvėje apibarstyti miltais, išmaišyti, supilti vyną, pomidorų sultis, įdėti lauro lapelį ir suberti sultinio miltelius. Pavirti.
Porą supjaustyti plonais griežinėliais. Likus minutei iki virimo pabaigos, porus suberti į sriubą, pagardinti druska ir pipirais.
 Lauro lapelį ištrauktiir viską sutrinti su blenderiu.
Apiberti petražolėmis ir iškart patiekti.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai