Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 indelis „Knorr Buljonetės“ vištienos skonio
3 skiltelės česnako
3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
2 skardinės konservuotų pomidorų be odelės
200 ml grietinės
druskos ir pipirų pagal skonį
1 arbat. šaukštelis cukraus
kelios šakelės petražolių
1 pakuotė mažų rutuliukų macarelos sūrio
Skrebučiams prie sriubos
Prancūziškas batonas
0,5 pakelio sviesto
4 skiltelės česnako
1 arbat. šaukštelis čiobrelių
1 arbat. šaukštelis džiovintų raudonėlių


Gaminimas:
Užvirinti 1 litrą vandens ir ištirpinti jame sultinio pakelį. Susmulkinti česnakus ir pakepinti įkaitintame aliejuje, tuomet pilti į keptuvą pomidorus ir patroškinti apie 5 minutes. Tuomet viską pilti į puodą su sultiniu ir sutrinti sriubą smulkintuvu. Toliau sriubą virti apie 10 minučių. Tuomet pilti grietinę, pagardinti druska, pipirais bei druska. Viską išmaišius, pilstome į sriubai skirtus dubenėlius, ant viršaus barstome smulkintas petražoles ir pagardinti macarelos sūrio rutuliukais. Patiekti sriubą su skrebučiais, kurie gaminami taip: Supjaustome prancūzišką batoną riekelėmis, sviestą sumaišome su čiobreliais, raudonėliais bei smulkintais česnakais. Sviestu ištepame abi batono riekelių puses ir dedame į kepimo skardą. Kepame skrebučius, kol gražiai aprus, 180 0C orkaitėje maždaug 10 minučių. Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 vnt. KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys
1 vidutinio dydžio svogūno
3 skiltelių česnako
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 skardinės konservuotų pomidorų be odelės (pomodori pelati)
200 ml grietinės (20% riebumo)
Druskos, cukraus ir pipirų - pagal skonį
2 šakelių šviežių bazilikų
1 pakuotė mažų rutuliukų mocarelos sūrio


Gaminimas:
Ištirpinkite „Knorr Buljonetę“ jautienos sultinį litre vandens. Pakepinkite nuluptus, supjaustytus svogūnus ir česnakus aliejuje, sudėkite konservuotus pomidorus ir troškinkite 3 minutes. Supilkite sultinį, po to sutrinkite sriubą smulkintuvu ir virkite gautą masę 10 minučių.
Galiausiai sriubą pagardinkite grietine, cukrumi ir pipirais pagal skonį.
Patiekite sriubą pabarstytą bazilikais ir pagardintą mocarelos sūriu.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai