Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kestas,
nepavyksta prisijungt,
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Metalistų g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Mikalojaus Katkaus g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Mindaugo g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Miškininkų g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Miško g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Malti pomidorai - 1 l Malta mėsa - 150 g Svogūnas - 1 vnt. Morka - 1 vnt. Bulvė - 2 vnt. Universalūs prieskoniai - 1 valg. šaukšt. Aitriosios paprikos milteliai - 1 arbat.
šaukštel. Aliejus kepimui - 50 ml
Receptas atsiųstas konkursui
Gaminimas: Į puodą pilame sumaltus pomidorus ir pusė litro vandens. Keptuvėje pakepinam svogūną pjaustytą kubeliais ir tarkuotą morką, viską pilame į puodą ir toliau verdame. Nuskutame bulves, supjaustome
kubeliais ir dedame į puodą. Į tą patį puodą dedame ir kepintą prieskoniuotą maltą mėsytę. Į sriubą pilame universalius prieskonius, kas mėgstate aštriau - dedame aitriųjų paprikų miltelių. Verdame, kol bulvės suminkštės. Skanaus :)
Receptas atsiųstas konkursui
|
|
|
|
|