Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
400 g jautienos kumpio
3 šaukštai sviesto
1/2 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio juodųjų pipirų
250 g ilgagrūdžių ryžių
2 šaukštai pjaustytų petražolių
1/2 šaukštelio maltų čiobrelių
1 šaukštelis maltų saldžiųjų paprikų
3/4 l mėsos sultinio
2 svogūnai
2 marinuoti agurkai
100 g paprikos

Gaminimas:
Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti plonais šiaudeliais. Mėsą 2 minutes pakepinti su 2 šaukštais sviesto, paskaninti druska, pipirais ir nuvarvinti sietelyje.
Ryžius nuplikyti karštu vandeniu, perlieti šaltu vandeniu ir nuvarvinti. Suberti į riebalus, likusius keptuvėje ir apkepinti. Suberti pjaustytas petražoles, čiobrelius ir maltas saldžiąsias paprikas. Viską gerai išmaišyti.
Ryžius užpilti mėsos sultiniu ir išvirti. Kartkartėmis pamaišyti, suberti mėsą ir troškinti uždengtame puode.
Svogūnus nulupti ir supjaustyti kubeliais, agurkus ir paprikas supjaustyti plonais šiaudeliais. Suberti į ryžius likus 5 minutėms iki virimo pabaigos.
Į ryžius įpilti šaukštą ištirpinto sviesto. Pagardinti mėgstamais prieskoniais, atsargiai išmaišyti ir patiekti.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai