Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
hhr,
motinos zemes skulpeura,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sen. graiku filos. mokykla, skelbusi ziniu reliatyvuma, hedonistines etikos principus,
Sen. graiku muzikos ir poezijos mokytojas,
Trumpos kelnes, devetos Prancuzijos bajoru iki XIX a. Pradzios,
Vandens nepraleidziantis metalinis cilindrinis kasinio tvirtinimas,
Uoliena - birus diatomitas, dar vadinamas infuzorine zeme, kalnu miltais,
Savanorių g., Vaivadų k., Panevėžio r. sav.,
Sodų g., Vaivadų k., Panevėžio r. sav.,
Tujų g., Vaivadų k., Panevėžio r. sav.,
Vilkatupio g., Vaivadų k., Panevėžio r. sav.,
Vinco Geigos g., Vaivadų k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Veršiena, 500 gramų Svogūnai, 2 vienetai Morkos, 2 vienetai Ryžiai, 500 gramų Pomidorų padažas, 5 šaukštai Česnakai, 1 skiltelė Prieskoniai, pagal skonį Druska, pagal
skonį
Gaminimas: Veršieną supjaustome nedideliais gabaliukais ir subarstę prieskoniais palaikome apie 30 min. Apkepiname mėsą keptuvėje ir sudedame į troškinimo indą. Toliau apkepiname morkas su svogūnais ir sudedame ant mėsos. Uždedame pomidorų padažą, supilame nuplautus ryžius ir
užpilame verdančio vandenio tiek, kad per du pirštus būtų virš ryžių. Šauname į įkaitintą orkaitę, po pusės valandos į ryžius susmaigstome česnako skilteles ir dar apie pusę valandos patroškiname.
Skanaus.
|
|
|
|
|