Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Nidos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Nočios g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g plekšnės 250 g svogūnų 3 šaukštai pomidorų pastos arba pomidorų padažo Džiūvėsėliai Druska Kiti prieskoniai (pagal skonį) Svogūnų
laiškai Aliejus
Gaminimas: Žuvį išvalome ir įtriname prieskoniais, paliekame 30 minučių. Susmulkiname svogūnus ir sudedame įkaitintą aliejų. Po to supilame 150 ml vandens, įmaišome pomidorų padažą ir troškiname 5 minutes. Žuvį pavoliojame džiūvėsėliuose ir kepame
įkaitintame aliejuje, kol abi pusės gražiai pagels. Žuvį patiekiame su pasigamintu padažu. Galima apibarstyti svogūnų laiškais ar kitais žalumynais.
|
|
|
|
|