Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Žuviai:
700 g plekšnės
3 v. š. aliejaus
Padažui:
1 raudona nemaža paprika
400 g kubeliais supjaustytų ananasų
1 v. š. razinų
150 g pomidorų padažo
1 a. š. aitriosios paprikos
2 gvazdikėliai
2 v. š. aliejaus
druska


Gaminimas:
Padažui papriką supjaustykite kubeliais ir pakepkite aliejuje. Supilkite ananasų skystimą , nuplautas ir nusausintas razinas, įmeskite gvazdikėlius ir 10 min. troškinkite.
Tada sudėkite mažesniais gabaliukais supjaustyto ananaso kubelius ir dar 10 min. patroškinkite.
Supilkite kečupą, suberkite aitriąją papriką, išmaišykite ir virkite ant mažos ugnies apie 5 min. Gvazdikėlius išimkite. Jei reikia padažą pasūdykite.
Žuvį truputėlį pabarstykite mėgstamais prieskoniais ir iškepkite aliejuje.
Patiekite su padažu ir biriai išvirtais ryžiais.

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai