Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 pakuotė špinatų
1 svogūnas
70 g avižirnių
70 g žalių lešių
70 g kviečių
2 v. š. sviesto
1 v. š. pamidorų pastos
 600 ml vandens
1 a.š. pipirų
1 a. š. druskos


Gaminimas:
Kviečius, avižirnius, žalius lešius atskiruose induose užpilame vandeniu ir keletai valandu paliekame, kad pabrinktų.
Į puodą įpilame vandenį ir supilame išbrinkusius kviečius.Tą patį padarome ir su avižirniais, bei žaliaisiais lešiais. Gariname ant vidutinės ugnies 35min.
Supjaustime svogūną. Nuplauname špinatus ir supjaustome norimu dydžiu.
Sviestą išlydome keptuvėje, įdedame svogūna, apkepiname kol gražiai pagels. Įdedame pamidorų pastą bei druską su pipirais. Pagariname 2min.
Į gilų puodą sudedame svogūnus, garintus kviečius, žalius lešius, avižirnius bei špinatus. Viską gerai išmaišyti ir garinti 25min. Pamaišyti. (Garinimo metu špinatai išskiria savas sultis, tai vandens pilti nepatartina, tačiau jei pradės "lipti " prie puodo dugno dapilkite vandens)
Patiekiama su jogurtu.
Aš pateikiau pietus kaip garnyra prie kotletukų.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai