Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g vištienos
200 ml vandens
1 vnt. KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys
2 kiaušiniai
2 svogūnas
1 skiltelė česnako
1 v. š. sviesto
1 lapas sluoksniuotos tešlos
1 a. š. imbiero
1 a. š. cinamono
1 a. š. cukraus
2 a. š. maltų migdolų
1 saujelė migdolų plokštelių
druska
malti juodieji pipirai
alyvuogių aliejus
 


Gaminimas:
Vištiena supjaustoma didesniais gabalėliais, apibarstoma druska bei pipirais ir pakepinama keptuvėje su šiek tiek aliejaus.
Susmulkinti svogūnai ir česnakai pakepinami keptuvėje su sviestu, imbieru bei pipirais.
Vištiena sudedame į keptuvę su svogūnais ir česnakais, įpilama vandenyje išmaišyto knorr sultinio ir verdama virš vidutinės ugnies, kol visas skystis išgaruoja.
Aliejumi patepta kepimo forma išklojama Iškočiota tešla ir apibarstoma cinamonu, cukrumi ir maltais migdolais.
Patroškinta mėsa atvėsinama, sudedama ant tešlos ir suvyniojama.
Pyragas apibarstomas migdolų plokštelėmis ir kepamas apie 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Valgomas šiltas.
Skanaus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai